FAQ

Algemeen

Werk je op een basisschool in de regio Kennemerland? Dan krijg je de krant gratis bezorgd voor de Week van de Lentekreibels, op 29 februari, 1 of 4 maart. Werk je niet op een school maar wil je wel de krant ontvangen? Mail dan naar info [at] liefdeskrant.nl . Je hoort dan hoe je een exemplaar kunt bestellen en wat de kosten zijn.

Zet in een mailtje waarover je kind of leerling iets wil vertellen en stuur dat naar info [at] liefdeskrant.nl . De redactie kiest de mooiste verhalen.

De Liefdeskrant is helemaal gratis voor basisscholen in de regio Kennemerland.

De Gezonde School-teams van de GGD zetten zich in voor het mentale en fysieke welzijn van leerlingen op de basisschool. De Liefdeskrant is een laagdrempelige en bewezen effectieve manier om onderwerpen als grenzen en wensen en mentale gezondheid onder de aandacht te brengen en bespreekbaar te maken.

Er is ook een editie van de Liefdeskrant voor GGD-regio's buiten Kennemerland. Tekst, beeld, opmaak en druk worden verzorgd door Moving Words Haarlem. De kranten worden afgeleverd op het afgesproken adres. De bezorging op scholen moeten de klanten zelf organiseren. Informeer naar de kosten via redactie[at]liefdeskrant.nl.